Kunci Gitar Sasya Arkhisna - Angel 2

(Intro) C G Am Em
        F C Dm G C

C       G
 tapi bene..
Am       Em
 yo wes opo jare..
F         C
 lilo tak lilakne
         Dm        G
yen kowe milih liyane..

C   G
 a..ngel..
Am            Em
 kahanane wes ra setel..
F          C
 tak terus terusne
       Dm    G   C     -Bm
aku tambah dedel.. duel..

     Am      Em
ra mikir.. kowe..
   F             C
saiki wes tak losne..
  Am         Em
silo.. madep manteb..
    F           G
OTW nglalekne kowe..

(Reff)
               C
 mendem mletre asyik
            Em
 ben aku ra panik
           Am           Em
 mergo kelingan kabeh kenangan..
   F         C
 wingi sek pacaran..
       Dm          G
 saiki wes dadi mantan..

               C
 mendem mletre asyik
              Em
 saiki wes ra panik
             Am      Em
 loro neng dodo ora tak roso..
 F          C 
 mergo.. mletre..
         Dm   G    C
 tombo teko loro lungo..

(Int.) Am Em F C -Bm
       Am Em F G
       Am Em F C -Bm
       Am Em Bb G

C   G
 a..ngel..
Am            Em
 kahanane wes ra setel..
F          C
 tak terus terusne
       Dm    G   C     -Bm
aku tambah dedel.. duel..

     Am      Em
ra mikir.. kowe..
   F             C
saiki wes tak losne..
  Am        Em
silo.. madep manteb..
    F           G
OTW nglalekne kowe..

(Reff)
               C
 mendem mletre asyik
            G
 ben aku ra panik
           Am           Em
 mergo kelingan kabeh kenangan..
   F         C
 wingi sek pacaran..
       Dm          G
 saiki wes dadi mantan..

               C
 mendem mletre asyik
              G
 saiki wes ra panik
             Am      Em
 loro neng dodo ora tak roso..
    F       C 
 mergo.. mletre..
         Dm   G  C     A
 tombo teko loro lungo..

(Reff) (Overtune)
               D
 mendem mletre asyik
            A
 ben aku ra panik
           Bm           F#m
 mergo kelingan kabeh kenangan..
   G         D
 wingi sek pacaran..
       Em          A
 saiki wes dadi mantan..

               D
 mendem mletre asyik
              A
 saiki wes ra panik
             Bm      F#m
 loro neng dodo ora tak roso..
    G       D 
 mergo.. mletre..
         Em   A    D
 tombo teko loro lungo..
    G       D 
 mergo.. mletre..
         Em   A    D   -Dmaj7
 tombo teko loro lungo..