Kunci Gitar Anggun Pramudita - Ngangen

Kunci Gitar Anggun Pramudita - Ngangen

[Intro]
F  G  C  Am
F  C  Dm  G  C

[Verse]
F                 G
nong sepine angin wengi
        C             Am
isun ngrasakno kangen iki
   F                C
kangen hang keliwat jeru
          Dm
nong awak riko..
          G    G7
nong awak riko..
F                 G
nong sepine angin dalu
    C              Am
nggarai sun sing biso turu
  F             C
suwi sing tau ketemu
  Dm       G     C
suwi sing tau ketemu..
      Am         Em
masio moto iki merem
        F                   C
sing biso ndeleng tapi ngrasakaken
      Am               Em
welas isun tulung rungokaken
     F                G
jeritan suworo ati nisun..

[Reff]
              C              G
  isun biso ngangen mergo welas
            Am              Em
  isun biso ngangen mergo sayang
     F              C
  gusti sampekno salam iki
    F             G
  isun mageh ngenteni..
               C        G
  jaluk tulung ojo dibaleni
            Am          Em
  roso loro hang koyo gedigi
     F                    C
  cukup isun baen hang ngrasakaken
     F         G
  cukup isun baen..
               C
  hang ngrasakaken..
  
[Musik]
F  G  C  Am
F  C  Dm  G  C

[Verse]
F                 G
nong sepine angin wengi
        C             Am
isun ngrasakno kangen iki
   F                C
kangen hang keliwat jeru
          Dm
nong awak riko..
          G    G7
nong awak riko..
F                 G
nong sepine angin dalu
    C              Am
nggarai sun sing biso turu
  F             C
suwi sing tau ketemu
  Dm       G     C
suwi sing tau ketemu..
      Am         Em
masio moto iki merem
        F                   C
sing biso ndeleng tapi ngrasakaken
      Am               Em
welas isun tulung rungokaken
     F                G
jeritan suworo ati nisun..

[Reff]
              C              G
  isun biso ngangen mergo welas
            Am              Em
  isun biso ngangen mergo sayang
     F              C
  gusti sampekno salam iki
    F             G
  isun mageh ngenteni..
               C        G
  jaluk tulung ojo dibaleni
            Am          Em
  roso loro hang koyo gedigi
     F                    C
  cukup isun baen hang ngrasakaken
     F         G
  cukup isun baen..
               C
  hang ngrasakaken..
  
[Outro] 
C