Kunci Gitar Dory Harsa - Biasa Wae

Capo di fret 3
(Intro) Am  D        Am  D  D-C-D
            uu.. yoyo..
        Am  D  Am  D

Am                 F
jarene kowe nduwe omah gedhong
       C        G
sak isine.. jarene..
Am                  F      
jarene kowe nduwe mobil mewah
        C         G
sak larange.. jarene..
Am               F
 aku nduwe konco.. koncoku iki..
C                                 G
 senengane sombong omongane duwur duwur 
                Am
koyo pesawat tempur..
                   F
pengen tak dublaki.. kue lumpur..
C                         G
 ora tekan ati amergo deweke
tak anggep uwong nglindur..

Am                 F
jarene kowe nduwe emas batang
         C         G
sak tambange.. jarene..
Am                  F
jarene kowe nduwe pacar
            C        G
sak okeh okehe.. jarene..
           Am         F
tak iyo iyoke.. ceritane..
           C          G
tak iyo iyoke.. ceritane..

(Reff)
Am           F
biasa wae oh biasa wae..
C                  G
 omongane ojo mbok gedheke..
Am           F
biasa wae oh biasa wae..
C                     (G-C-C)
 duwur duwur kesampluk lambene..

(Int.) Am D Am D

Am                 F
jarene kowe nduwe omah gedhong
       C        G
sak isine.. jarene..
Am                  F      
jarene kowe nduwe mobil mewah
        C         G
sak larange.. jarene..
Am               F
 aku nduwe konco.. koncoku iki..
C                                 G
 senengane sombong omongane duwur duwur 
                Am
koyo pesawat tempur..
                   F
pengen tak dublaki.. kue lumpur..
C                         G
 ora tekan ati amergo deweke
tak anggep uwong nglindur..
Am                 F
jarene kowe nduwe emas batang
         C         G
sak tambange.. jarene..
Am                  F
jarene kowe nduwe pacar
            C        G
sak okeh okehe.. jarene..
           Am         F
tak iyo iyoke.. ceritane..
           C          G
tak iyo iyoke.. ceritane..

(Reff)
Am           F
biasa wae oh biasa wae..
C                  G
 omongane ojo mbok gedheke..
Am           F
biasa wae oh biasa wae..
C                     (G-C-C)
 duwur duwur kesampluk lambene..

(Musik) Dm  Am  F  E
        F  C  Dm  E

(Reff)
Am           F
 biasa wae oh biasa wae..
C                G
 omongane ojo di gedheke..
Am           F
biasa wae oh biasa wae..
C                     (G-C-C)
 duwur duwur kesampluk lambene..

(overtune)
Bm           G
biasa wae oh biasa wae..
D                A
 omongane ojo di gedheke..
Bm           G
biasa wae oh biasa wae..
D                     (A-D-D)
 duwur duwur kesampluk lambene..

(Outro) Bm
         heh heh ben modyar..
              Bm
        yo man..