Kunci Gitar Happy Asmara - Kebal Kelaran

Capo di fret 5
(Intro) Am  F  C  G

Am          F
tego kowe tego
       C  
ninggalne aku sing wis
  G
mulai tresno..
   Am         F
ra ono.. roso bersalah
     C
kowe mbubrahi tatanan ati
     G
kowe ninggalne aku..
      F
chatingan..
                  G
yo wis sayang-sayangan
     F
kowe wis janji
                  G
ra bakal ninggal aku..

(Reff)
         Am              F
 kowe mundur.. aku ora popo..
            C
 mergo ati iki..
                    G
 wis kebal mbok larani..
         Am                F
 masio loro.. batinku kesikso..
       C       G
 aku lilo.. sayangku..
             Am
 mbok tinggalno..

(Musik) Am  F  C  G
        Am  F  C  G

   Am              F
chatingmu.. nggowo roso
     C
perlahan-lahan tresnomu
     G
wis iso tak tompo..
    Am                F
kediri ngawi.. sing dadi saksi
     C
kowe mbubrahi tatanan ati
     G
kowe ninggalne aku..
      F
chatingan..
                  G
yo wis sayang-sayangan
     F
kowe wis janji
                  G
ra bakal ninggal aku..

(Reff)
         Am              F
 kowe mundur.. aku ora popo..
            C
 mergo ati iki..
                    G
 wis kebal mbok larani..
         Am                F
 masio loro.. batinku kesikso..
       C       G
 aku lilo.. sayangku..
             Am
 mbok tinggalno..
         Am              F
 kowe mundur.. aku ora popo..
            C
 mergo ati iki..
                    G
 wis kebal mbok larani..
         Am                F
 masio loro.. batinku kesikso..
       C       G
 aku lilo.. sayangku..
             Am
 mbok tinggalno..

(Outro) Am