Kunci Gitar Ora Rewel - Kowe Ora Duwe Ati

Capo fret 4
(Intro) C  G  Am  G
        F  G
        
    C       G            Am  Em
mbendino, dolan bareng kowe..
  F             C          Dm  G
saben dino whatsappan karo kowe..
  C            G        Am      Em
susah seneng dilakoni bareng kowe..
   F           G     C
yo mung kowe.. ning ati..

  C              G         Am  Em
nanging saiki ngopo kowe lungo..
 F         C             Dm  G
opo mergo aku wong ra nduwe..
  C         G            Am       Em
tegone kowe mblenjani janji suci iki..
  F              G     C  G
kowe pancen.. ra duwe ati..

(Reff)
           C     G
 kowe sing tak sayang..
       Am     Em
 kok malah ngilang..
     F          C
 jaremu sehidup semati..
   Dm           G
 nanging opo bukti..
 
           C     G
 kowe sing tak sayang..
       Am     Em
 kok malah ngilang..
     F          C
 jaremu arep nompo aku..
  Dm    G      C
 opo anane uripku..
 
(Musik) F  G  Em  Am
        Dm  G  C
        F  G  Em  Am
        Dm  G
        
  C              G         Am  Em
nanging saiki ngopo kowe lungo..
 F         C             Dm  G
opo mergo aku wong ra nduwe..
  C         G            Am       Em
tegone kowe mblenjani janji suci iki..
  F              G     C  G
kowe pancen.. ra duwe ati..

(Reff)
           C     G
 kowe sing tak sayang..
       Am     Em
 kok malah ngilang..
     F          C
 jaremu sehidup semati..
   Dm           G
 nanging opo bukti..
 
           C     G
 kowe sing tak sayang..
       Am     Em
 kok malah ngilang..
     F          C
 jaremu arep nompo aku..
  Dm    G      C       G
 opo anane uripku.. ho woo..
 
           C     G
 kowe sing tak sayang..
       Am     Em
 kok malah ngilang..
     F          C
 jaremu sehidup semati..
   Dm           G
 nanging opo bukti..
           C     G
 kowe sing tak sayang..
       Am     Em
 kok malah ngilang..
     F          C
 jaremu arep nompo aku..
  Dm    G      F Fm C
 opo anane uripku..

================
°ORIGINAL CHORD°
================

(Intro) E  B  C#m  B
        A  B

    E       B            C#m G#m
mbendino, dolan bareng kowe..
  A             E          F#m B
saben dino whatsappan karo kowe..
  E            B        C#m     G#m
susah seneng dilakoni bareng kowe..
   A           B     E
yo mung kowe.. ning ati..

  E              B         C#m G#m
nanging saiki ngopo kowe lungo..
 A         E             F#m B
opo mergo aku wong ra nduwe..
  E         B            C#m      G#m
tegone kowe mblenjani janji suci iki..
  A              B     E  B
kowe pancen.. ra duwe ati..

(Reff)
           E     B
 kowe sing tak sayang..
       C#m    G#m
 kok malah ngilang..
     A          E
 jaremu sehidup semati..
   F#m          B
 nanging opo bukti..
 
           E     B
 kowe sing tak sayang..
       C#m    G#m
 kok malah ngilang..
     A          E
 jaremu arep nompo aku..
  F#m   B      E
 opo anane uripku..

(Musik) A  B  G#m  C#m
        F#m  B  E
        A  B  G#m  C#m
        F#m  B

  E              B         C#m G#m
nanging saiki ngopo kowe lungo..
 A         E             F#m B
opo mergo aku wong ra nduwe..
  E         B            C#m      G#m
tegone kowe mblenjani janji suci iki..
  A              B     E  B
kowe pancen.. ra duwe ati..

(Reff)
           E     B
 kowe sing tak sayang..
       C#m    G#m
 kok malah ngilang..
     A          E
 jaremu sehidup semati..
   F#m          B
 nanging opo bukti..
 
           E     B
 kowe sing tak sayang..
       C#m    G#m
 kok malah ngilang..
     A          E
 jaremu arep nompo aku..
  F#m   B      E       B
 opo anane uripku.. ho woo..
 
           E     B
 kowe sing tak sayang..
       C#m    G#m
 kok malah ngilang..
     A          E
 jaremu sehidup semati..
   F#m          B
 nanging opo bukti..
           E     B
 kowe sing tak sayang..
       C#m    G#m
 kok malah ngilang..
     A          E
 jaremu arep nompo aku..
  F#m   B      A Am E
 opo anane uripku..