Kunci Gitar Diana Dee - Alun Alun Mbanjar (TRESNAMU ILANG)

(Intro) F G Em Am
        F G C
        
      C            G         Am
ning alun-alun mbanjar siseh wetan..
    F                    G
kelingan naliko aku kasmaran..
        Em                       Am
yo mung sliramu sing tak sayang-sayang..
      F          G         C
jebul tresnomu saiki wis ilang..

     C           G         Am
kowe teko nggawe aku sengsoro..
       F                    G
nganti loro ono ing njero dodo..
   Em                 F
atiku sansoyo keronto-ronto
    Dm            G           C
tekone kowe lungo karo wong liyo..

      F                G
aku sadar.. aku dudu sopo-sopo..
      Em                       Am
aku sabar lan legowo.. kowe ngeliyo..
  A             Dm                  G
nanging tresno iki.. bakal tak lalekno..
          C
aku wis lilo..

(Reff)
         F                    G
 ajur atiku netroh sansoyo nelongso..
       Em                       Am
 abot roso sing tak jogo aku ra kuoso..
 A       Dm                  G
 mugi Gusti paringi roso nerimo..
             C
 ben uripku mulyo..
 
          F                         G
 kepiye meneh tresno wis kebanjur gede..
            Em                    Am
 sing tak sayang malah berpaling atine..
 A        Dm                   G
 ra ono kabar.. lungo karo liyone..
                C
 yo wis cukup wae..
 
            F
 tugu alun-alun mbanjar
                C
 seksi tresnoku gemebyar
                Dm
 kowe sing njalari sayang
   G         C
 saiki malah menghilang..
 
(Musik) F G Em A
        Dm G C
        
      F                G
aku sadar.. aku dudu sopo-sopo..
      Em                       Am
aku sabar lan legowo.. kowe ngeliyo..
  A             Dm                  G
nanging tresno iki.. bakal tak lalekno..
          C
aku wis lilo..

(Reff)
         F                    G
 ajur atiku netroh sansoyo nelongso..
       Em                       Am
 abot roso sing tak jogo aku ra kuoso..
 A       Dm                  G
 mugi Gusti paringi roso nerimo..
             C
 ben uripku mulyo..
 
          F                         G
 kepiye meneh tresno wis kebanjur gede..
            Em                    Am
 sing tak sayang malah berpaling atine..
 A        Dm                   G
 ra ono kabar.. lungo karo liyone..
                C
 yo wis cukup wae..
 
            F
 tugu alun-alun mbanjar
                C
 seksi tresnoku gemebyar
                Dm
 kowe sing njalari sayang
   G         C
 saiki malah menghilang..
 
            F
 tugu alun-alun mbanjar
                C
 seksi tresnoku gemebyar
                Dm
 kowe sing njalari sayang
   G         C
 saiki malah menghilang..

(ORIGINAL CHORD)

(Intro) D E C#m F#m D E A A E F#m ning alun-alun mbanjar siseh wetan.. D E kelingan naliko aku kasmaran.. C#m F#m yo mung sliramu sing tak sayang-sayang.. D E A jebul tresnomu saiki wis ilang.. A E F#m kowe teko nggawe aku sengsoro.. D E nganti loro ono ing njero dodo.. C#m D atiku sansoyo keronto-ronto Bm E A tekone kowe lungo karo wong liyo.. D E aku sadar.. aku dudu sopo-sopo.. C#m F#m aku sabar lan legowo.. kowe ngeliyo.. F# Bm E nanging tresno iki.. bakal tak lalekno.. A aku wis lilo.. (Reff) D E ajur atiku netroh sansoyo nelongso.. C#m F#m abot roso sing tak jogo aku ra kuoso.. F# Bm E mugi Gusti paringi roso nerimo.. A ben uripku mulyo.. D E kepiye meneh tresno wis kebanjur gede.. C#m F#m sing tak sayang malah berpaling atine.. F# Bm E ra ono kabar.. lungo karo liyone.. A yo wis cukup wae.. D tugu alun-alun mbanjar A seksi tresnoku gemebyar Bm kowe sing njalari sayang E A saiki malah menghilang.. (Musik) D E C#m F# Bm E A D E aku sadar.. aku dudu sopo-sopo.. C#m F#m aku sabar lan legowo.. kowe ngeliyo.. F# Bm E nanging tresno iki.. bakal tak lalekno.. A aku wis lilo.. (Reff) D E ajur atiku netroh sansoyo nelongso.. C#m F#m abot roso sing tak jogo aku ra kuoso.. F# Bm E mugi Gusti paringi roso nerimo.. A ben uripku mulyo.. D E kepiye meneh tresno wis kebanjur gede.. C#m F#m sing tak sayang malah berpaling atine.. F# Bm E ra ono kabar.. lungo karo liyone.. A yo wis cukup wae.. D tugu alun-alun mbanjar A seksi tresnoku gemebyar Bm kowe sing njalari sayang E A saiki malah menghilang.. D tugu alun-alun mbanjar A seksi tresnoku gemebyar Bm kowe sing njalari sayang E A saiki malah menghilang..
Artis : Diana Dee
Pencipta Lagu : Zainal. A
Penulis Cerita : Diana Dee & Zainal. A
Recording & Mixing : Lyrys Music Studio