Kunci Gitar Luluk Darara - Esem Kui

(Intro) C Em Fm C
        Fm C Am Dm G C G
        
         C
jane aku kangen sayang..
C7                 F
 guyon sareng karo awakmu..
               Dm
nanging wes ra kiro..
            G
kowe kangen aku..
              C    G
mergo wes ono liyo..

             C
yowis tak ikhlasno sayang..
C7              F
 mugo kowe nemu senengmu..
              Dm
nangis bathin iki..
             G
yen iling mbiyene..
         C
koyo ra ono pedote..

(Reff)
   C7       F
 nadyan aku iso..
 G               Em
  puter balik waktu iki..
 A               Dm
  mek gur pingin nyawang..
          G
 nok esem kui..
                C        C7
 kanggo tombo kangen iki..
 
          F
 suwe aku nganti..
 G                  Em
  kowe teko masio lewat ngimpi..
 A              Dm
  nanging wes kahanan..
             G
 sing gawe kelangan..
      C
 aku esem kui..
 
(Musik) F G C

         C
jane aku kangen sayang..
C7                 F
 guyon sareng karo awakmu..
               Dm
nanging wes ra kiro..
            G
kowe kangen aku..
              C    G
mergo wes ono liyo..

             C
yowis tak ikhlasno sayang..
C7              F
 mugo kowe nemu senengmu..
              Dm
nangis bathin iki..
             G
yen iling mbiyene..
         C        C7
koyo ra ono pedote..

(Reff)
            F
 nadyan aku iso..
 G               Em
  puter balik waktu iki..
 A               Dm
  mek gur pingin nyawang..
          G
 nok esem kui..
                C        C7
 kanggo tombo kangen iki..
 
          F
 suwe aku nganti..
 G                  Em
  kowe teko masio lewat ngimpi..
 A              Dm
  nanging wes kahanan..
             G
 sing gawe kelangan..
      C
 aku esem kui..
               F
 nanging wes kahanan..
             G
 sing gawe kelangan..
      C
 aku esem kui..
 
(Outro) F G C

(ORIGINAL CHORD)

(Intro) Bb Dm D#m Bb D#m Bb Gm Cm F Bb F Bb jane aku kangen sayang.. Bb7 D# guyon sareng karo awakmu.. Cm nanging wes ra kiro.. F kowe kangen aku.. Bb F mergo wes ono liyo.. Bb yowis tak ikhlasno sayang.. Bb7 D# mugo kowe nemu senengmu.. Cm nangis bathin iki.. F yen iling mbiyene.. Bb koyo ra ono pedote.. (Reff) Bb7 D# nadyan aku iso.. F Dm puter balik waktu iki.. G Cm mek gur pingin nyawang.. F nok esem kui.. Bb Bb7 kanggo tombo kangen iki.. D# suwe aku nganti.. F Dm kowe teko masio lewat ngimpi.. G Cm nanging wes kahanan.. F sing gawe kelangan.. Bb aku esem kui.. (Musik) D# F Bb Bb jane aku kangen sayang.. Bb7 D# guyon sareng karo awakmu.. Cm nanging wes ra kiro.. F kowe kangen aku.. Bb F mergo wes ono liyo.. Bb yowis tak ikhlasno sayang.. Bb7 D# mugo kowe nemu senengmu.. Cm nangis bathin iki.. F yen iling mbiyene.. Bb Bb7 koyo ra ono pedote.. (Reff) D# nadyan aku iso.. F Dm puter balik waktu iki.. G Cm mek gur pingin nyawang.. F nok esem kui.. Bb Bb7 kanggo tombo kangen iki.. D# suwe aku nganti.. F Dm kowe teko masio lewat ngimpi.. G Cm nanging wes kahanan.. F sing gawe kelangan.. Bb aku esem kui.. D# nanging wes kahanan.. F sing gawe kelangan.. Bb aku esem kui.. (Outro) D# F Bb
Judul Lagu : Esem Kui
Song Writed : Echo Dapoer
Arranged : Echo Dapoer
Percussion : Ader Negro
Mixed : Juliar Studio