Kunci Gitar Esa Risty X Arya Galih - Restu

(Intro) G  Em  Am  D

      G                Bm
wes cukup aku seng rekoso..
           C                    Bm
kanggo ngentukke restune wong tuamu..
       C                  G
aku trenyuh.. nyawang awakmu..
     Am                           D
seng bakoh kanggo ngentukke tresnoku..

       G                    Bm
sanganono dungo ben aku iso nompo..
        C                       Bm
gedhene cubo kanggo neruske tresno..
      C                G
pandhongaku.. saben ndalu..
           Am                 D
mugo ndang iso.. nyanding awakku..

(Reff)
      Em            Bm
 bebasane.. adus getih tak lakoni..
      C           D         G   B
 nggo ngentukke koe pepujan ati..
          Em                 Bm
 aku neng sandhingmu.. nresnani awakmu..
 C                     D
 seng merjuangke.. kanggo nggoleke restu..

   C
 mugo Gusti ngrestui..
        G
 wong tuamu ngrestui..
     C
 aku tresno awakmu..
     D
 aku tresno awakmu..
                      G        G-F#m
 nyawiji tresnomu lan tresnoku..

(Int.) Em  Bm  C D G  G-F#m-D
       Em nBm  C  D

       G                    Bm
sanganono dungo ben aku iso nompo..
        C                       Bm
gedhene cubo kanggo neruske tresno..
      C                G
pandhongaku.. saben ndalu..
           Am                 D
mugo ndang iso.. nyanding awakku..

(Reff)
      Em            Bm
 bebasane.. adus getih tak lakoni..
      C           D         G   B
 nggo ngentukke koe pepujan ati..
          Em                 Bm
 aku neng sandhingmu.. nresnani awakmu..
 C                     D
 seng merjuangke.. kanggo nggoleke restu..

   Em              Bm
 bebasane.. adus getih tak lakoni..
      C           D         G   B
 nggo ngentukke koe pepujan ati..
          Em                 Bm
 aku neng sandhingmu.. nresnani awakmu..
 C                     D
 seng merjuangke.. kanggo nggoleke restu..

   C
 mugo Gusti ngrestui..
        G
 wong tuamu ngrestui..
     C
 aku tresno awakmu..
     D
 aku tresno awakmu..
             C      Bm
 nyawiji tresnomu.. lan..
           Em
 tresno..ku..
Esa Risty X Arya Galih - Restu